Letiště Praha obohatí nové gastronomické koncepty

13. 04. 202319:31
Letiště Praha obohatí nové gastronomické koncepty
foto: Georgi Bidenko, PrahaIN.cz/Letiště Václava Havla

Na letišti Praha se budou nově moci cestující osvěžit například v podniku Natoo nebo Bottega Prosecco Bar&Restaurant. Provozovat je bude Lagardère Travel Retail, která vyhrála v koncesním řízení. Vyplývá to z tiskové zprávy společnosti.

Koncept Natoo bude nabízet zdravější variantu rychlého občerstvení. Bude možné zde koupit také čerstvé šťávy a saláty. Druhý zmíněný podnik cílí zejména na ty, kteří si chtějí jídlo vychutnat v takzvaném exkluzivním stylu. Podnik je inspirován Itálií a nabídne vybrané předkrmy, hlavní jídla i zákusky, spárované ve stylu Perfect Match s víny předních italských vinařů.

Na cestující čekají i kavárny Costa Coffee, pekařství PAUL, ale také lokální Bageterie Boulevard.

„Pro Letiště Praha je prioritou cestující a jeho spokojenost. Proto je naším cílem dosažení maximálního zážitku z nabídky našich produktů a služeb. V tomto trendu pokračujeme ve všech odvětvích a v maximální možné kvalitě. Výběrové řízení a jeho parametry jsme tedy nastavili tak, abychom dosáhli co největšího možného výběru gastroprovozoven a uspokojili jsme tak preference každého cestujícího. Důkazem jsou všechny nové koncepty a budoucí otevření všech provozoven,” uvedl František Kachlík, ředitel Komerčních aktivit Letiště Praha.

Lagardère Travel Retail bude na letišti provozovat 14 obchodních jednotek, které reprezentují 11 gastronomických konceptů.

„V naší nabídce jsme zohlednili především to, že cestující nevnímá pobyt na letišti izolovaně, ale jako součást své cesty z domova do cílové destinace. Pracujeme tedy jak s dobře známými lokálními koncepty, tak značkami, které se prosadily globálně,” říká Richard Procházka, CEO Lagardère Travel Retail. 

Tagy

Speciály

Kudy kráčel zločin
Tajnosti slavných