Do úplného odhalení zbýval poslední knoflíček. Taťána Kuchařová zářila na křtu

06. 10. 202312:07
Do úplného odhalení zbýval poslední knoflíček. Taťána Kuchařová zářila na křtu
foto: Vít Hassan pro PrahaIN.cz/Taťána Kuchařová

REPORTÁŽ: PrahaIN.cz se ve čtvrtek zúčastnila křtu kuchařky Štědré a Voňavé od Mirky Van Gils Slavíkové, kterou mimo jiné diváci znají z oblíbené pekařské soutěže Peče celá země. Palác knih Luxor na Václavském náměstí zahalila vánoční atmosféra. Mezi kmotry byla i Taťána Kuchařová.

O té se v poslední době hovořilo zejména kvůli vyhrocené anulaci církevního sňatku s Ondřejem Brzobohatým, se kterým je již přes rok úředně rozvedena. Do bulvárů se totiž dostala žaloba, kterou modelka církevnímu soudu předložila. V ní se kromě jiného řeší intimní detaily jejich vztahu. Včetně toho, že se měl hudebník Brzobohatý převlékat do ženských šatů.

Kuchařová nás velmi mile překvapila svých chováním.

V růžových šatech na knoflíky a mašlí ve vlasech působila jako oživlá Barbie panenka. Se třemi rozepnutými knoflíky dala přítomným nahlédnout do výstřihu. Chovala se skromně a s každým, kdo měl zájem, se ochotně vyfotila. Rozdávala úsměvy na všechny strany a bylo vidět, že je ve velmi dobré náladě. Z akce odcházela s velkou kyticí, kterou dostala.

Taťána Kuchařová zmínila, že jí babička vždy radila, aby do cukroví přidávala hodně rumu, a to i když šlo o dětské dorty. Babička prý byla fenomenální kuchařka, které se nikdo nevyrovná. Poté prozradila, že s Mirkou Van Gils Slavíkovou chystají minishow, kde budou společně vařit. Knize Štědré a Voňavé popřála, aby čtenářům přinesla spoustu inspirace, spojovala rodiny, dělala radost a aby všem provoněla vánoční svátky.

Také prohlásila, že kromě jména nemá s vářením nic moc společného. Ještě prý ten apetit. 

Druhým kmotrem byl  moderátor Jan Musil. 

Velká fronta

Na podpis knihy Mirky Van Gils Slavíkové se stála dlouhá fronta. Tu si ale hosté mohli krátit ochutnáváním různých druhů vánočního cukroví, chlebíčků nebo sklenkou vína, které se v Luxoru podávalo.

A je pokřtěno. Autor: PrahaIN.cz

I přesto, že Štědrý den přijde za necelých 80 dní, vzduchem se linuly vánoční melodie a vonělo cukroví.

Nechyběl ani vánoční stromeček.

Mirky Van Gils Slavíkové jsme se zeptali, jaké nejméně tradiční cukroví zná. Na to odpověděla otázkou: „Co je vlastně tradiční?“

„Když je chuťová kombinace dokonalá a chutná to nejen mně, ale i lidem okolo, tak si myslím, že je chuť zcela přirozená,“ řekla pro PrahaIN.cz.

Kdyby ale přeci jenom měla zmínit jeden netradiční recept, který je v její kuchařce, tak uvedla husí játra foie gras v čokoládě.

Tagy

Speciály

Kudy kráčel zločin
Tajnosti slavných