REPORTÁŽ: Holešovická tržnice oslavila takzvaný Den ukrajinské vyšívanky, Vyshyvanka Day. Součástí celodenního programu byla ukrajinská hudební vystoupení, tradiční ukrajinské pokrmy a nápoje, ale i ručně tvořené výrobky. Pro nenávist nebylo místo, Češi a Ukrajinci slavili společně.
REPORTÁŽ: „Cesta do Berouna na hrnčířské trhy je jako pouť do Mekky. Každý pravověrný milovník keramiky se tam musí alespoň jednou za život (ale…
REPORTÁŽ: „Obnova jarmarků je naším způsobem, jak podpořit domácí producenty, farmáře a řemeslníky, kteří pracují srdcem a poctivě. Chceme lidem…
Smíchovská kavárna Stará škola, ve které zákusky i kávu připravují lidé důchodového věku, bojuje o přežití. Za sociálním podnikem stojí nezisková…
Na server PrahaIN.cz se obrátilo několik turistů, kteří pravidelně tráví zimní i letní dovolenou na českých horách. V tomto případě hovořili…
Naše redakce o cenách občerstvení v metropoli píše pravidelně. Nyní jsme byli upozorněni na dnes již běžný pokrm, kterého si čtenářka všimla…
Pražané museli v první polovině minulého roku skousnout zavření jednoho z nejznámějších lahůdkářství v hlavním městě, Zlatý Kříž. Teď znovu…
ROZHOVOR: V Česku se do uzenin cpe chemie, řeznické řemeslo pomalu, ale jistě vymírá. I tohle zaznělo v rozhovoru s řezníkem Pavlem Románkem,…
ROZHOVOR: Náměstek ministra zemědělství Radek Lanč (TOP 09) v obsáhlém rozhovoru pro server PrahaIN.cz hovoří o stravování ve školních jídelnách.…
Kilogram mrkve za 9 korun, cibule za 8 a máslo za 39. Na takové ceny budou lákat české jarmarky SPD, které se vrací po čtyřech letech. První…
REPORTÁŽ: Venku je dvacet nad nulou, všechno zelená, auta netroubí a široko daleko voní omáčky. A tak jsme se rozhodli jít právě po čichu, až…
PrahaIN.cz se opět vypravila do řetězců, abychom zaznamenali nákupní chování zákazníků. Už před Velikonocemi jsme si všimli pobočky Albertu, kde…
ROZHOVOR: Lukáš Hejlík si zahrál v celé řadě filmů a seriálů a nabídky chodí neustále, přesto je pro něj číslem jedna práce bloggera, kdy…
Na server PrahaIN.cz se před několika dny obrátila poměrně zklamaná čtenářka. Není to poprvé, co jsme se setkali s jinou kvalitou výrobku, než…
Téměř dva roky se Státní zemědělská a potravinářská inspekce (SZPI) zaměřuje na bezpečnost obilovin, obilných a mlýnských výrobků a drůbežího…
Na konci ledna se uskutečnil galavečer průvodce restauracemi Gault&Millau spojený s vyhlášením nejlepších podniků, restaurace Zdeňka Pohlreicha…
REPORTÁŽ: „K dokonalosti chybí už jen pěkné počasí,“ prohodila do mikrofonu moderátorka jednodenního food festivalu před OC Arkády Pankrác. Její…
Cukrová vata, oříšky v cukru, pendreky nebo turecký med. To je jen krátký výčet sladkostí, které již tradičně patří k poutím. Do nabídky prodejců…
Na server PrahaIN.cz se obrátil čtenář, shodou okolností úředník resortu kultury Martina Baxy (ODS), který byl rozezlen z částky, jakou po něm…
ROZHOVOR: Zdeněk Pohlreich má vzkaz pro začínající kuchaře. V rozhovoru pro server PrahaIN.cz se vyjadřuje také k trendu různých food blogerů…
ROZHOVOR: „Dřív se to bralo tak, že když vám moc nešla škola, tak jste šel na učňák a rozhodně to nebylo prestižní a nebralo se to tak, že by…
Další řetězce se před Velikonocemi přidávají do boje o zákazníky. Hlavní položkou slevových akcí jsou pochopitelně vejce. Zatímco v Penny o ně…
ROZHOVOR: Velikonoce podle michellinského šéfkuchaře Romana Pauluse? Čtenářům serveru PrahaIN.cz prozrazuje tip na svoji nejoblíbenější…
Měli pouze dvě podmínky. Abychom nezveřejňovali přesnou adresu pražské pobočky jejich zaměstnavatele. A potom, abychom pár dnů od obdržení uvedené…
Vejce jsou jedním ze symbolů Velikonoc. Není tedy divu, že poptávka po nich s blížícími se svátky rapidně stoupá. Když se tedy v letáku Penny…
Nenápadně schovat jablko či jiný druh ovoce do kapsy, namazat si chleba, zabalit do ubrousku a co nejméně viditelně uložit do kabelky. Běžný…
ROZHOVOR: Vrchní obchodní sládek Plzeňského Prazdroje Vojtěch Homolka v rozhovoru pro server PrahaIN.cz hovoří o tom, jak se proměnila kvalita…
Řetězec rychlého občerstvení McDonald's představil ve čtvrtek 3. dubna dospěláckou verzi oblíbeného Happy mealu. Jde o speciální edici, jejímž…
„Už nám zase chtějí zdražit potraviny,“ postěžovala si čtenářka serveru PrahaIN.cz ve svém e-mailu. „Jestlipak jste si všimli toho, co…
PrahaIN.cz již dříve informovala o drahém ovoci. V polovině ledna jsme si například v Delmartu všimli kilogramu třešní za 796 korun, v Lidlu…