I letos si mohou zájemci o Vánocích vychutnat rozlévanou rybí polévku, kterou pro své občany připravily jednotlivé městské části. Nejvíce porcí se již tradičně rozdá na Staroměstském náměstí. Zatím se ale neví, kdo bude takzvaně za sporákem.
Stále větší oblibu si v České republice získává ukrajinská kuchyně. Potvrzují to aktuální data společnosti foodora, která zaznamenává rekordní…
Boršč, soljanka, varenyky, syrnyky, holubtsi či deruny. Několik ukrajinských jídel, o nichž možná někdo ani neví, že existují. Konkrétně boršč je…
Zúčastnili jsme se otevření ukrajinského food trucku v Pražské tržnici a ochutnali boršč. Ten nám uvařila paní Naďa, která se svým synem uprchla…
Vše v Praze se teď točí kolem ukrajinských uprchlíků, kteří tu hledají útočiště. Mnozí se snaží poskytnout jim co nejadekvátnější životní…