ROZHOVOR: „Lidé prachy mají. Zákazník si nemá na co stěžovat. A když si stěžuje, tak si stěžuje blbě a falešně,“ říká podnikatel Filip Töpfer v rozhovoru pro server PrahaIN.cz. V něm kromě změn v gastronomii řešíme také známou Hospodu u Kalicha.
ROZHOVOR: Tatarák, určitě jedno z nejpopulárnějších jídel českých hospod, ale také pokrm, který spousta lidí nemůže ani cítit. Někde si ho dokonce…
„Nejlepším marketingovým ředitelem v gastronomii je počasí,“ říká Vladimír Sirotek ze společnosti Dotykačka, která uspořádala setkání s novináři,…
ROZHOVOR: Před rokem naší redakci poskytl rozhovor o situaci v gastronomii Pavel Papazov, majitel dvou známých restaurací v Praze, tehdy slíbil,…
Katův šleh byl kdysi stálicí českých hospod. Také proto se řadí do kolonky jídel z devadesátek. Mezi určitou skupinou lidí je tento pikantní…
Brunch se stal v posledních letech oblíbeným cílem pro návštěvy kaváren a restaurací. Za pokrmy obsahující typicky vejce, čerstvé pečivo,…
Šla za svým snem žít ve Španělsku. A ačkoliv pracovala pro americkou mezinárodní technologickou společnost, nyní podniká v zcela odlišném…
O Zdeňku Pohlreichovi si část veřejnosti myslí, že je přísný, možná i arogantní. Může za to několik dílů televizní show Ano, šéfe!, kde zatápěl…
Za totality se říkalo, že „zdrhají za kopečky“. Dnes už je to běžná věc, řada Čechů v poslední době odjela pracovat do Německa, mnozí z nich…
Český fotbalový dvojboj, klobása a pivo. Ujišťujeme vás, že tato kombinace z tuzemských stadionů pravděpodobně nikdy nezmizí. Ovšem celý gastro…
REPORTÁŽ: I přes extrémní ceny potravin v posledních týdnech přilákal Festival delikátních chutí do Novoměstské radnice velký počet…
Po dvou letech se provozovatelé gastro podniků konečně dočkali docela normální sezóny. Začátek loňského roku sice ještě restrikce spojené…
Na redakci PrahaIN.cz se obrátil muž, který v polovině ledna navštívil pobočku restaurace 360Pizza v pražských Čestlicích. Byl si dát spolu…
RECENZE Neobvyklý zážitek nabízí Dinner in the Sky. Restaurace zavěšená padesát metrů nad zemí nabízí netradiční kulinářský zážitek. Ze středu…
REPORTÁŽ Zážitková gastronomie získává poslední dobou na popularitě. Výpravy za poznáváním regionálních pokrmů či nápojů jsou fenoménem dnešní…
Člen představenstva Asociace malých a středních podniků a živnostníků v rozhovoru pro PrahaIN.cz o tom, jak služby zdražují, ale v Česku…
Redakce PrahaIN.cz navštívila vyhlášenou francouzskou restauraci La Gare, která se nachází v centru Prahy v těsné blízkosti Náměstí republiky.…
Pražský Hotel Alcron čeká rozsáhlá rekonstrukce, po níž získá dokonce i nové jméno. Objekt se stane členem skupiny hotelů vlastněných vídeňskou…