Za totality se říkalo, že „zdrhají za kopečky“. Dnes už je to běžná věc, řada Čechů v poslední době odjela pracovat do Německa, mnozí z nich se do naší země již nevrátili.
Český fotbalový dvojboj, klobása a pivo. Ujišťujeme vás, že tato kombinace z tuzemských stadionů pravděpodobně nikdy nezmizí. Ovšem celý gastro…
REPORTÁŽ: I přes extrémní ceny potravin v posledních týdnech přilákal Festival delikátních chutí do Novoměstské radnice velký počet…
Po dvou letech se provozovatelé gastro podniků konečně dočkali docela normální sezóny. Začátek loňského roku sice ještě restrikce spojené…
Na redakci PrahaIN.cz se obrátil muž, který v polovině ledna navštívil pobočku restaurace 360Pizza v pražských Čestlicích. Byl si dát spolu…
RECENZE Neobvyklý zážitek nabízí Dinner in the Sky. Restaurace zavěšená padesát metrů nad zemí nabízí netradiční kulinářský zážitek. Ze středu…
REPORTÁŽ Zážitková gastronomie získává poslední dobou na popularitě. Výpravy za poznáváním regionálních pokrmů či nápojů jsou fenoménem dnešní…
Člen představenstva Asociace malých a středních podniků a živnostníků v rozhovoru pro PrahaIN.cz o tom, jak služby zdražují, ale v Česku…
Redakce PrahaIN.cz navštívila vyhlášenou francouzskou restauraci La Gare, která se nachází v centru Prahy v těsné blízkosti Náměstí republiky.…
Pražský Hotel Alcron čeká rozsáhlá rekonstrukce, po níž získá dokonce i nové jméno. Objekt se stane členem skupiny hotelů vlastněných vídeňskou…