Mleté maso je základem mnoha skvělých specialit. Platí ale jedna zásada, vždy musí být připravené z pečlivě vybraného, čerstvého masa. „Existují dva druhy mletého masa. Čerstvé od řezníka, nebo chemicky ošetřený, trvanlivý polotovar,“ řekl portálu PrahaIN.cz Martin Čejka.
ROZHOVOR: S ředitelem sítě francouzských pekařství PAUL pro Českou republiku Filipem Kubernatem naše redakce hovořila při příležitosti otevření…
REPORTÁŽ: PrahaIN.cz o víkendu navštívila Burger Street Festival ve Valticích. Ani vedro k padnutí lidi neodlákalo a na Náměstí Svobody byly…
Redakce PrahaIN.cz zjišťovala, jaká jídla byla nejpopulárnější v rozvozu k Pražanům. V lednu zaznamenaly rozvážkové služby velkou oblibu…
V pražských ulicích momentálně vládne zima a mráz. A všude obchází omikron. V restauracích je poloprázdno i večer. V podnicích, kam…