ROZHOVOR: „Ceny si nemůžeme dovolit zvednout vzhledem ke konkurenci ostatních podniků a pomyslné hranici, za kterou je ochotna většina zákazníků se pravidelně stravovat,“ říká manažer samoobslužné restaurace Tácy na Pankráci Radek Sláma.
Risotto frutti di mare. Zuppa con lenticchie rosse. Dvě jídla, která si každý může dopřát ve specializovaných restauracích prakticky po celém…
Kuchaře, kuchařky, hospodáře a hospodářky ze základních a mateřských škol Prahy 6 pravidelně oceňuje soutěž Zlatá vařečka. Letošní ročník…
REPORTÁŽ: Lidová jídelna Těšnov patří v Praze mezi nejznámější a nejoblíbenější podniky v tomto segmentu stravování. Pro důkaz tohoto tvrzení…
Nedávno bylo možné v pravé poledne vidět značný počet starších školních dětí a středoškoláků v oblíbených restauracích rychlého stravování. Dnes…
Snídaně je základ. Každý si ale první jídlo představuje trochu jinak. Někdo volí zdravou variantu s müsli, ovesnými kašemi či cereáliemi, jiní…
REPORTÁŽ: Někdo si vaří jídlo do krabičky, jiní zase docházejí na obědy do restauračních zařízení. Praha ukrývá nespočet možností, kam…