REPORTÁŽ: V ulici Komunardů v Praze 7 najdeme množství restaurací s vyhlášenou kuchyní, jednou z nich je i Česká jídelna, ta už tady více než deset let nabízí klasická jídla, a to i na stojáka. „Celá léta máme svoje stálé zákazníky. Chodí k nám lidé z kanceláří i dělnická třída,“ řekl serveru PrahaIN.cz šéf podniku…
Aleš S. je svérázný kuchař. Dalo by se říct, že je to rovněž fluktuant. Toto označení mu prý ani nevadí. Vystřídal mnoho podniků. Pracoval…
ROZHOVOR: Česká gastronomie se za poslední roky změnila. Zmizely některé stálice jídelních lístků, pryč jsou i zeleninové oblohy. O vývoji…
ROZHOVOR: Gastronomie minulého století a jídla, jako například kuřecí steak s broskví, z jídelních lístků téměř vymizela. Na toto téma redakce…
„Myslel jsem, že už to nezažiju, ale jsme tady zpátky,“ reagoval kdysi Zdeněk Pohlreich na jídelní lístky restaurací v pořadu Ano, šéfe!, které…