Vídeňský řízek se často považuje za ten vůbec nejlepší. V Česku ho ale spolehlivě válcují vepřové a kuřecí varianty, které jsou koloritem tuzemských hospod a restaurací. Důvody toho, proč u nás vídeňský řízek není tak oblíbený, hledala naše redakce společně s elitními šéfkuchaři, podle nich je to…
Plýtvání potravinami a vyhazování jídla je dlouhodobě velké téma, ačkoliv zřejmě neexistuje člověk, který by potraviny vyhazoval rád, každý občas…
Josef K. je vyučený kuchař. Celý život pracuje v oboru a nikdy nehledal žádnou jinou alternativu. PrahaIN.cz s ním měla možnost hovořit poté, co…
Dne 15. prosince 2023 přivítala první hosty restaurace 420 na Staroměstském náměstí v Domě U červené lišky. Pod vedením Radka Kašpárka…
Na Nově odstartovala nová sezóna, ve které se divákům představila například gastronomická show Hell's Kitchen s Radkem Kašpárkem. Ti, kteří…
Přemek Forejt, Jan Punčochář a Radek Kašpárek. Trojici šéfkuchařů zná většina lidí jako porotce oblíbené kuchařské show MasterChef Česko, kterou…