Smažený sýr, byť tento pokrm podle historiků nepochází přímo z našich končin, tak právě u nás získal největší popularitu. Jedná se o jídlo, které najdete v téměř každé české restauraci. V mnohých případech se jedná o jediný vegetariánský pokrm nabídky. A také ten nejprodávanější…
ROZHOVOR: Půl sedmé vpodvečer, pracovní den. Zahrádka Restaurace U Pinkasů, prvního podniku, kde se v Praze čepoval Pilsner Urquell, je narvaná.…
Zcela netradiční pohled na hosty restauračního zařízení nižší cenové skupiny vyzkoušel Aleš S. na vesnici poblíž Pardubic. Ačkoli je jeho postřeh…
Po premiérách se dokument o Karlosi Vémolovi dostal do biografů také pro veřejnost. Ve snímku se nejednou mihl známý podnikatel Ivo…
Ještěd není pouze známý televizní vysílač nebo prostor pro pěší túry. Je to také vyhlášená restaurace, kam míří lidé z celé republiky. Na server…
ROZHOVOR: Nejen na starém kontinentě, ale téměř po celém světě jsou komunity našich krajanů. V minulém století například žilo kolem čtyřiceti…
Časy, kdy jsme byli zvyklí, že oběd v restauraci vyjde zhruba na sto korun, jsou dávno pryč. Nyní musíme počítat s tím, že se sotva vejdeme…
Česká gastronomie je atypická. Mnoho turistů si ji však oblíbilo, svíčková a podobné pokrmy patří mezi jejich oblíbená jídla. Kdo však do Prahy…
Pryč jsou doby, kdy byl poměr mezi klasickými hospodskými jídly a takzvanými delikatesami hodně rozkročený. PrahaIN.cz si opakovaně prošla…
REPORTÁŽ: Karlovarský filmový festival poutá pozornost celé země. PrahaIN.cz se ovšem rozhodla zmapovat situaci na západě Čech ještě…
Řada médií se opakovaně pokoušela shrnout ceny v Chorvatsku, oblíbené destinaci řady Čechů. Podle některých došlo k výraznému zdražení, jiní…