S příchodem teplého počasí se na zahradách rozhořela ohniště a také grily. Mezi oblíbené speciality připravované na ohni patří už 133 let tradiční špekáčky. „Kvalitní špekáček poznáte podle toho, že vám nespadne z klacku do ohně,“ řekl portálu PrahaIN.cz řezník a uzenář Martin…
ROZHOVOR: Německé výrobky jsou nesrovnatelné s českými, řemeslníci nejsou, mám i hejtry. Taková slova zazněla v rozhovoru s Youtube hvězdou Janem…
Někteří výrobci potravin se snaží mít co největší zisky doslova za každou cenu. Chovají se jako zlatokopové a trh zaplavují třeba i lacinými…
Čeští řezníci kdysi šířili slávu kvalitních uzenin a masných výrobků. Každá obec, město i městská čtvrť, měla své mistry, kteří byli hrdí na svůj…
Kdysi byli staří řezníci a uzenáři hrdí na svůj stav a zákazníkům předkládali zboží nejvyšší možné kvality. Staré cechy ale dávno zanikly, práci…
ROZHOVOR: Vysočina, podzim, rok 1923. Tichými uličkami Bratroňova (vesnička u Nasavrk) se ozývá drkotání koleček dřevěného vozíku. Okolo se šíří…
RECENZE: Dělat restaurační byznys v dnešní době, to chce odvahu. V nejisté době se spousta podnikatelů uchyluje k zavíraní podniků. Aby přišel…
FOTO Všudypřítomné zdražování nutí stále více Čechů přemýšlet, kde a na čem se dá ušetřit. Na našem portálu jsme už čtenářům dali tip na levný…